Hvordan gjennomføres HMS kurset?

Alle HMS kursene gjennomføres på samme måte, og følger disse stegene:

 1. Du leser gjennom og setter deg inn i kursmaterialet.
  Kursmaterialet tar for seg alle påkrevde aspekter, deriblant Arbeidsmiljøloven og dens forskrifter. Vi har organisert det omfattende lovverket på en enkel og oversiktlig måte slik at det skal være lett å finne frem. Du kan bruke så lang/kort tid du ønsker på denne delen. Kursmaterialet er også egnet som oppslagsverk etter at kurset er gjennomført.
 2. Du tar kunnskapstesten.
  Når du har lest gjennom kursmaterialet tar du «eksamen». Dette er en flervalgstest med spørsmål fra materialet du har gått gjennom. Du må svare riktig på alle spørsmålene for å bestå HMS kurset. Du kan forsøke så mange ganger du ønsker.
 3. Du fyller ut din kontaktinformasjon.
  Når kunnskapstesten er bestått, fyller du ut organisasjonsnummer samt dine kontakt detaljer slik at vi vet hvem kursbeviset skal utstedes til. Når du bekrefter denne informasjonen bekrefter du kjøpet at HMS kurset.
 4. Du mottar en e-post med bekreftelse på gjennomført HMS kurs.
  Eposten er ikke gyldig som dokumentasjon på HMS kurs overfor Arbeidstilsynet! E-posten bekrefter bare at kurset er gjennomført. I e-posten finner du også internkontrollsystemet. Videre er også fakturaen vedlagt.
 5. Betale kursavgiften
  Straks fakturaen som var vedlagt i bekreftelseseposten er betalt, utsteder vi gyldig HMS kursbevis. Dette, sammen med internkontrollsystemet, fremvises Arbeidstilsynet ved inspeksjon.

Her finner du en mer detaljert beskrivelse av gjennomføringen av våre HMS kurs.

Velg HMS kurset som passer deg her. Lykke til!

 

Våre kunder mener

Fornøyd HMS kunde

Kurset var informativt og bra. En effektiv måte og gjennomføre kurs på.

-Fredrik Nordmark Motzfeldt/H B MOTZFELDT & SØNN AS
Fornøyd HMS kunde

Jag tycker det var enkelt, översiktligt och grundligt. Väldigt fint att få tillskickad de viktigaste delarna i efterhand som pdf-fil!

-Catarina Kjär/ Bee2bee AS
Fornøyd HMS kurs kunde

Kjempe bra kundeservice. Supert internkontroll system

-Mai K Brandshaug

Flere tilbakemeldinger

Følg oss

Betal med PayPal eller kredittkort