Vi har et brennende engasjement for helse, miljø og sikkerhet i arbeidslivet og vet hvor viktig det er både for den ansatte, men også for bedriften. Vi vet også at det er lett å bli litt overveldet av lover, regler og forskrifter når man får krav på seg til å gjennomføre HMS opplæring. Spesielt for små, gjerne nystartede bedrifter, kan dette være tung materie.

Våre HMS kurs sørger for at HMS arbeidet blir mer oversiktlig og en integrert del av hverdagen.

Vår visjon er å forenkle prosessen og sørge for at alle, uansett utgangspunkt, får en god start på det kontinuerlige HMS arbeidet i bedriften, enten det er ledere, verneombud, AMU medlemmer eller andre.

I tillegg til standard HMS kurs på nett, tilbyr vi også skreddersydde løsninger for større bedrifter. Ta kontakt for mer informasjon.

HMS kurs på nett
webhms.no leveres av DirekteKompetanse AS.

Organisasjonsnummer

916481721 MVA

Postadresse

webhms.no
co/Direkte Kompetanse AS
Fjellvegen 14
6102 VOLDA

Epost: hei@webhms.no

International Bank Details:

IBAN: NO8339105413134

SWIFT: SPARNO22

Bank: Sparebanken Møre, 6101 Volda, NORWAY

Om våre HMS kurs

Formålet med våre HMS kurs er å gi kunden en god start på det kontinuerlige HMS arbeidet. Om kunden er daglig leder, verneombud, tillitsvalgt, AMU medlem eller ansatt med spesielt HMS ansvar, skal våre HMS kurs gi den påkrevde kompetansen og de nødvendige verktøyene for at vernearbeidet skal holde høy nok standard.

Alle de nevnte HMS kursene tilbyr vi på engelsk og polsk i tillegg til norsk. Sammen med våre kunder anerkjenner vi at arbeidsmarkedet i Norge er internasjonalt og at utenlandske ansatte ofte trenger et kurs i norske HMS standarder.

Våre HMS kurs er tilpasset for små, gjerne nystartede bedrifter, men passer også godt for større bedrifter med begrenset risikobilde.

E-læring

Alle våre HMS kurs gjennomføres på nett som e-læring. Vi har utviklet en unik platform som organiserer nødvendig informasjon og kunnskap om Arbeidsmiljøloven, forskrifter, retningslinjer og annen relevant informasjon på en oversiktlig og lettfattelig måte. Dette utgjør «pensum».

For at kursbevis skal utstedes må «eksamen» bestås. Dette er en kunnskapstest som verifiserer at kursdeltakeren har tilstrekkelig kunnskap.

Deretter utstedes kursbevis. HMS kurset kan enten betales med kredittkort gjennom vår betalingspartner PayPal, eller per faktura.

Tilpasset kursopplegg

Kursene vil tilbyr er generelt tilpasset ulike bransjer. Dersom din bedrift skulle ha behov for ytterligere tilpasninger setter vi gjerne sammen et tilpasset HMS kurs opplegg i samarbeid, slik at vi får dekket aspektene relatert til HMS som er spesielt viktige ved din bedrift. Dette tilbyr vi til bedrifter som trenger flere enn 10 HMS kurs.

Kvantumsrabatt eller gruppepriser kan vi også tilby dersom din bedrift har flere personer som trenger HMS kurs.

Kontakt oss