HMS kurs på polsk

Som den ledende leverandøren in Norge av HMS kurs for ledere, verneombud (verneombudskurs) og HMS grunnkurs, tilbyr vi online HMS opplæring på flere språk. Vi tilbyr allerede HMS kurs på norsk, og HMS kurs på engelsk. I tillegg er det stor etterspørsel etter HMS kurs på polsk.

HMS kurs på polsk - Kursy HMS online po polsku

Kursy HMS dostosowane do przepisów w Norwegii. Przejdź szkolenie on-line już dziś!

Disse HMS kursene tilbyr vi på polsk

 Stort behov for HMS opplæring

I Norge får vi stadig flere arbeidstakere fra EU. I bygg- og anleggsbransjen er arbeidstakere fra de øst-europeiske landene ofte godt representert. Selv om EU også har strenge krav til Helse, Miljø og Sikkerhet, har øst-europeiske land gjerne en litt annen «HMS kultur». Det er derfor viktig å gi tilstrekkelig opplæring i Helse, Miljø og Sikkerhet på et språk man forstår. Vi har lenge hatt et engelsk HMS kurstilbud, og på grunn av stor etterspørsel har vi nå også tilrettelagt samtlige HMS kurs for polsk.

Oversettelsen av norske regler og normer til polsk gjør det mye enklere for polske arbeidstakere å lære de viktigste reglene for HMS i Norge. Kurseksamen er også tilrettelagt på polsk.

Våre kunder mener

Fornøyd HMS kunde

Kurset var informativt og bra. En effektiv måte og gjennomføre kurs på.

-Fredrik Nordmark Motzfeldt/H B MOTZFELDT & SØNN AS
Fornøyd HMS kunde

Jag tycker det var enkelt, översiktligt och grundligt. Väldigt fint att få tillskickad de viktigaste delarna i efterhand som pdf-fil!

-Catarina Kjär/ Bee2bee AS
Fornøyd HMS kurs kunde

Kjempe bra kundeservice. Supert internkontroll system

-Mai K Brandshaug

Flere tilbakemeldinger

Følg oss

Betal med PayPal eller kredittkort