Ofte er det ikke bare ledere og verneombud som skal ha HMS kurs. Stadig flere ønsker at flere ansatte skal kunne ha et dokumentert forhold til Helse, Miljø og Sikkerhet.

Grupperabatt på HMS-kurs

For grupper av ledere, verneombud og ansatte, kan vi tilby ulike løsninger med rabatter avhengig av gruppestørrelse. Ta kontakt for et tilbud.

Vanligvis tilbyr vi to løsninger:

1. Rabatt per kurs med uvisst antall kursdeltakere

Dersom du ønsker en fleksibel løsning og du ikke er helt sikker på hvor mange ansatte som kommer til å ta HMS kurset, tilbyr vi en rabattert løsning der hvert enkelt kurs faktureres separat.

Dere vil få tildelt en kampanjekode som oppgis når kurset er fullført slik at du får den avtalte rabatten.

2. Fast antall kurs på samlefaktura

Passer best dersom du vet hvor mange som skal ta kurset og du ønsker at alle kursene faktureres samlet. Kursene forhåndbetales.

Dette gjør at vi kan gi større rabatter på dette alternativet. Kursdeltagerene vil også i dette tilfellet få en kampanjekode som oppgis for å få den avtalte rabatten.

Kampanjekoden

Kampanjekoden er viktig å oppgi slik at vi vet hvor mye rabatt, og hvilken avtale som gjelder. Kampanjekoden oppgis når kurset er bestått.

Det nettbaserte internkontrollsystemet vil være fritt tilgjengelig for alle kurstakere i 12 måneder. Det er ingen forpliktelser utover dette.

Valgene for «Kursbevis tilsendt pr post» og «word-mal for internkontrollsystem» vil bli fakturert i tillegg til rabattavtalen på egen faktura til kurstakerene. For grupper kan det være fornuftig å ikke velge disse tilvalgene.

Ta kontakt for et tilbud