Nyttig å vite om biobasert og bionedbrytbar plast

Miljødirektoratet har sammenstilt kunnskap om plast som er basert på biologisk materiale og plast som er biologisk nedbrytbar. Det er kartlagt hvilke råvarer denne plasten er produsert av, hva den brukes til, og hvordan den håndteres i avfallsbehandlingen i Norge.    

Les mer på Siste nyheter

Flere HMS nyheter

Nå sorteres alt avfallet

AF-gruppen og Norsk Gjenvinning sorterer alt avfall på byggeplassen til Oslo S Utvikling i Bjørvika. Hemmeligheten er kompetanseheving, kursing og tett oppfølging.

De unges sikkerhet – ditt ansvar

Som arbeidsgiver har du ansvar for at alle arbeidstakere som jobber for deg, har sikre og gode arbeidsforhold. Unge arbeidstakere, som det er mange av i sommersesongen, mangler erfaring, opplæring og bevissthet om farene i arbeidslivet.

Sykefraværet holder seg stabilt

Sykefraværet i 1. kvartal 2019 var på 5,9 prosent, viser fersk statistikk fra SSB.

Meld deg på nå – få oppgradert lugar

Høsten store HMS-konferanse, Treffpunkt HMS, har påmeldingsfrist 25. august. Melder du deg på før 25. juni, så får du oppgradert lugar.

– Samarbeid er helt avgjørende

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie mener trepartssamarbeid er løsningen for et trygt og godt framtidig arbeidsliv.

Vi trener for å redusere stress

Over en tredel av alle som trener i Sverige, gjør det for å redusere stress. Det viser en ny rapport, som også avslører at Sverige slår Danmark og Norge når det gjelder å trene for å prestere bedre på jobb.

Våre kunder mener

Fornøyd HMS kunde

Kurset var informativt og bra. En effektiv måte og gjennomføre kurs på.

-Fredrik Nordmark Motzfeldt/H B MOTZFELDT & SØNN AS
Fornøyd HMS kunde

Jag tycker det var enkelt, översiktligt och grundligt. Väldigt fint att få tillskickad de viktigaste delarna i efterhand som pdf-fil!

-Catarina Kjär/ Bee2bee AS
Fornøyd HMS kurs kunde

Kjempe bra kundeservice. Supert internkontroll system

-Mai K Brandshaug

Flere tilbakemeldinger

Følg oss

Betal med PayPal eller kredittkort