Kategorier
Nyheter relatert til Helse, Miljø og sikkerhet

En rapport lagt fram av FNs klimapanel i dag viser at 2 graders global oppvarming gir betydelig økt risiko for alvorlige konsekvenser for økosystemer, mennesker og samfunn over hele verden, sammenlignet med en økning på 1,5 grader. For å begrense oppva…

En rapport lagt fram av FNs klimapanel i dag viser at 2 graders global oppvarming gir betydelig økt risiko for alvorlige konsekvenser for økosystemer, mennesker og samfunn over hele verden, sammenlignet med en økning på 1,5 grader. For å begrense oppvarmingen til 1,5 grader må klimagassutslippene reduseres med 40-50 prosent innen 2030. Det vil kreve svært raske og omfattende endringer i de fles...
Kategorier
Nyheter relatert til Helse, Miljø og sikkerhet

En rapport lagt fram av FNs klimapanel i dag viser at 2 graders global oppvarming gir betydelig økt risiko for alvorlige konsekvenser for økosystemer, mennesker og samfunn over hele verden, sammenlignet med en økning på 1,5 grader. For å begrense oppva…

En rapport lagt fram av FNs klimapanel i dag viser at 2 graders global oppvarming gir betydelig økt risiko for alvorlige konsekvenser for økosystemer, mennesker og samfunn over hele verden, sammenlignet med en økning på 1,5 grader. For å begrense oppvarmingen til 1,5 grader må klimagassutslippene reduseres med 40-50 prosent innen 2030. Det vil kreve svært raske og omfattende endringer i de fles...