Tilbyr veiledningsseminar om varsling

Fra og med oktober 2018 tilbyr Arbeidstilsynet to-timers veiledningsseminar i varsling. Seminarene er tilrettelagt for større virksomheter.

Hensikten med seminaret er å øke deltagernes kunnskap om varsling av kritikkverdige forhold, varslingsregelverket i arbeidsmiljøloven og prinsipper for god håndtering og saksbehandling av varsling.

Veiledningsseminaret har en tidsramme på to timer. Seminaret består av en presentasjon med mulighet for spørsmål og refleksjon. Målgruppen for seminaret er ledere, ansatte med lederansvar, verneombud og ansattes representanter.

Bakgrunnen for veiledningsseminarene er at det store flertallet av norske arbeidstakere som varsler, varsler internt til nærmeste leder. Seminarene skal sette arbeidsgiver og arbeidstakernes representanter i stand til å motta og håndtere interne varsel på en god måte.

Mer informasjon om varsling finner du her www.arbeidstilsynet.no/varsling

For bestilling eller spørsmål angående tilbudet, kontakt Line Grethe Husby: line.grethe.husby@arbeidstilsynet.no og tlf: 986 16 622.

Les mer på Arbeidstilsynet

Flere HMS nyheter

Måler stillesitting med ny teknikk

Ved hjelp av aktivitetsmålere har forskere målt hvor mye ansatte i ulike yrkesgrupper beveger seg i arbeidet. Tidligere undersøkelser har bygd på de ansattes egne vurderinger, men dette gir ofte unøyaktige resultater.

Måler stillesitting med ny teknikk

Ved hjelp av aktivitetsmålere har forskere målt hvor mye ansatte i ulike yrkesgrupper beveger seg i arbeidet. Tidligere undersøkelser har bygd på de ansattes egne vurderinger, men dette gir ofte unøyaktige resultater.

Uten jobb? Her er noen nyttige tips

En eller annen gang i løpet av et langt arbeidsliv opplever de fleste å miste jobben. Her er 13 tips som styrker mulighetene for raskt å finne en ny jobb.

Store mørketall i varebilbransjen

En ny rapport fra A-krimsenteret viser en mengde lovbrudd, deriblant mulig trygdesvindel i varebilbransjen.

Dansk arbeidstilsyn ansetter 80 nye

For første gang på mange år skal det danske Arbejdstilsynet ansette en hel rekke med nye medarbeidere. Innsatsen skal styrkes.

Bare litt søvnmangel kan påvirke arbeidsdagen

Det er ikke mye mangel på søvn som skal til før neste arbeidsdag kan bli alt annet enn så god som ønsket, viser en ny amerikansk studie.

Våre kunder mener

Fornøyd HMS kunde

Kurset var informativt og bra. En effektiv måte og gjennomføre kurs på.

-Fredrik Nordmark Motzfeldt/H B MOTZFELDT & SØNN AS
Fornøyd HMS kunde

Jag tycker det var enkelt, översiktligt och grundligt. Väldigt fint att få tillskickad de viktigaste delarna i efterhand som pdf-fil!

-Catarina Kjär/ Bee2bee AS
Fornøyd HMS kurs kunde

Kjempe bra kundeservice. Supert internkontroll system

-Mai K Brandshaug

Flere tilbakemeldinger

Følg oss

Betal med PayPal eller kredittkort