Kategorier
Informasjon fra STAMI Nyheter relatert til Helse, Miljø og sikkerhet Ukategorisert

Det er ledig et midlertidig vikariat som konsulent ved Statens arbeidsmiljøinstitutt. Stillingen sorterer under administrasjonsavdelingen, men er plassert ved og betjener hovedsakelig administrative oppgaver for Avdeling for kjemisk og biologisk arbeidsmiljø.

Innlegget Ledig stilling: Konsulent – vikariat inntil ett år dukket først opp på STAMI.

Avdelingen arbeider med kartlegging og identifisering av kjemiske og biologiske forurensninger i arbeidsmiljøet som kan medføre helserisiko for arbeidstakere, samt studier av mekanismer for hvordan skader skjer. Avdelingens aktiviteter er fordelt mellom forskning, utredning og tjenesteyting.

Arbeidsoppgaver

Til stillingen ligger bl.a. ansvar for journalføring og arkivering, med fortløpende registrering av service- og forskningskorrespondanse, notater og referater. I tillegg vil andre administrative oppgaver påregnes, så som bistand til oppgaver innen arkiv, tidsregistrering og lønn/personal.

Egenskaper

Ønskede egenskaper er god kompetanse i bruk av relevante IKT-verktøy og kunne raskt sette seg inn i nye systemer. Vi bruker blant annet systemene DocuLive, SAP, TidBANK og Agresso. Vi ønsker en person som fortrinnsvis har erfaring fra arkivering, men gjerne også erfaring fra andre administrative oppgaver.

Kvalifikasjoner

Vi søker en nøyaktig, systematisk og pliktoppfyllende person som har evne og vilje til å ta ansvar og initiativ, er samarbeidsvillig og serviceinnstilt. Personen må trives med en variert arbeidsdag bestående av flere arbeidsområder. Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på norsk er en forutsetning.

Vi tilbyr selvstendige, varierte og fleksible arbeidsoppgaver i et hyggelig, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø.

Stillingen er et midlertidig vikariat som lønnes som konsulent, kode1065, i lønnsspennet fra kr 400.100,- til kr 465.000,-, avhengig av utdanning og kvalifikasjoner, med 2 % innskudd til Statens pensjonskasse. Ønskelig tiltredelse er snarlig, eventuelt 1. juni 2017, og vikariatet har en varighet til 31. mai 2018.

Tiltredelse: snarlig, etter avtale

Søknadsfrist: 17. april 2017

Attester og vitnemål medbringes til et eventuelt intervju.

Søknad: Konsulent administrasjon (vikar), søknadsfrist 17. april

 • Personalia
 • ———————————————-
 • Vennligst oppgi utdannelse og jobberfaring

 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
 • ———————————————-
 • FraTilArbeidsgiver 
 • FraTilArbeidsgiver 
 • FraTilArbeidsgiver 
 • ———————————————-


Innlegget Ledig stilling: Konsulent – vikariat inntil ett år dukket først opp på STAMI.