Kategorier
Informasjon fra STAMI Nyheter relatert til Helse, Miljø og sikkerhet Ukategorisert

STAMI skal utgjøre en forskjell for norsk arbeidsliv. I 2016 har vi bidratt godt til gjøre norsk arbeidsliv bedre i stand til å forebygge arbeidsrelaterte sykdommer og skader, og til å fremme arbeidsglede, jobbengasjement og produktivitet. STAMI har i 2016 hatt et høyt aktivitetsnivå med høymåloppnåelse og god utvikling på de vesentligste kvalitetsindikatorene som virksomheten styres etter. Aldri tidligere har STAMI hatt høyere aktivitetsnivå, resultatoppnåelse og produktivitet.

Innlegget STAMIs årsrapport 2016 dukket først opp på STAMI.

Du kan lese rapporten i bla-versjon under, eller laste den ned som pdf:
STAMI årsrapport 2016

For å få en trykket utgave av årsrapporten gratis tilsendt, fyll inn skjema under.

God lesing!

Bestill STAMIs årsrapport 2016


Innlegget STAMIs årsrapport 2016 dukket først opp på STAMI.