Kategorier

Å arbeide på STAMI er både utfordrende og morsomt. Her får du jobbe sammen med mange av Norges fremste fagfolk og med forskning og fagområder som er svært relevante for norsk arbeidsliv. Du vil bidra til å både dokumentere ulike fag og fagområder, til å bringe kunnskapsmiljøer sammen på tvers, og til å gjøre instituttets forskningsbaserte kunnskap praktisk anvendbar og mer tilgjengelig, både i læringssituasjoner og i det daglige arbeidsmiljøarbeidet i norske virksomheter.

STAMI skal motivere og legge til rette for kunnskapsbaserte prioriteringer i norske virksomheter og i arbeidsmiljøforvaltningen. Vi skal frembringe, foredle og formidle kunnskap om arbeid og helse. Innholdsproduksjon er et viktig ledd i dette, og vi ser det derfor som viktig at du som søker har forståelse for instituttets rolle som det nasjonale kunnskapsorganet på arbeidsmiljø- og helseområdet.

Kvalifikasjoner

Vi søker en innholdsprodusent med gode grunnkunnskaper i film og redigering (klipp). Søkere må ha relevant utdanning på fagskole-/høyskolenivå eller tilsvarende. Det kreves minimum 2-3 års arbeidserfaring og erfaring fra formidling gjennom film er nødvendig. Kandidaten bør beherske Adobe Production Suite (Adobe Premier) med full programpakke.

Det er ønskelig med erfaring med regi og prosjektarbeid. Her fokuserer vi på det vi kan kalle regissørevner som går på selvstendighet, prosjektledelse og prosessegenskaper. Det vil også være en stor fordel å ha god journalistisk forståelse og formidlingsevne.

Erfaring fra produksjon av infografikk og animasjon samt bruk av, og formidling gjennom, ulike sosiale medier er ønskelig. Det er også ønskelig med erfaring fra dokumentasjon og produksjon av undervisningsmateriell og innhold til e-læring.

Stillingen

Stillingen er en midlertidig, heltids prosjektstilling over to år som lønnes etter Statens regulativ som rådgiver, kode 1434 i lønnsspennet kr 435.000 – 520.000 avhengig av utdanning og kvalifikasjoner, med 2% innskudd til Statens pensjonskasse.

Tiltreding: Etter avtale

Søknadsfrist: 15. februar 2017

Arbeidsprøver (showreels) sendes på forespørsel.

Vitnemål og attester medbringes på intervju.

 

Søknadsskjema

 • Personalia


 • ———————————————-
 • Vennligst oppgi utdannelse og jobberfaring

 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
 • ———————————————-
 • FraTilArbeidsgiver 
 • FraTilArbeidsgiver 
 • FraTilArbeidsgiver 
 • ———————————————-Innlegget Ledig stilling: Innholdsprodusent (prosjektstilling) dukket først opp på STAMI.