Kategorier
Informasjon fra STAMI Nyheter relatert til Helse, Miljø og sikkerhet Ukategorisert

Statens arbeidsmiljøinstitutt søker etter en engasjert lege til midlertidig stilling ved avdeling for arbeidsmedisin og epidemiologi. Stillingen er en utdanningsstilling for lege i spesialisering (LIS) i arbeidsmedisin.

Innlegget Lege i spesialisering, midlertidig stilling for ett år dukket først opp på STAMI.

STAMI

Avdelingen har som oppgave å kartlegge sammen­henger mellom arbeidsmiljø og helseforhold hos enkeltpersoner, i virksomheter og bransjer, samt i befolkningen. I tillegg til poliklinisk utredning, informasjon, veiledning og undervisning, er avdelingen engasjert i epidemiologisk forskning innenfor arbeidsmiljøområdet. Avdelingen har også rådgivningsfunksjon overfor bedriftshelsetjenester og koordineringsfunksjon for landets arbeidsmedisinske sykehusavdelinger.

Legen som vi ansetter, vil involveres i utredning av pasienter henvist til avdelingen med mistanke om arbeidsrelatert sykdom. Videre vil legen delta i avdelingens øvrige arbeid, bl.a. med å besvare henvendelser, under veiledning, om problemstillinger innenfor det arbeidsmedisinske feltet. Det vil dessuten bli mulig å delta i avdelingens aktiviteter vedrørende arbeidslivs- og forvaltningsstøtte, samt forskningsaktivitet innenfor det arbeidsmedisinske fagfeltet.

Vi søker en person med følgende kvalifikasjoner:

 • Autorisasjon som lege
 • Interesse for arbeidsmedisin
 • Interesse for og erfaring fra prosjektarbeid, forskning og/eller publisering vil bli vektlagt
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi søker en nøyaktig, systematisk og pliktoppfyllende person som er samarbeidsvillig og serviceinnstilt.

Vi tilbyr selvstendige, varierte og trivelige arbeidsoppgaver i et hyggelig, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø.

Stillingen er en 100 % stilling med midlertidig ansettelse for ett år og mulighet til forlengelse. Stillingen vil bli lønnet som underordnet lege, stillingskode 0781, i lønnsspennet kr 462.000,- til kr 503.800,-, avhengig av utdanning og kvalifikasjoner, og med 2% innskudd til Statens pensjonskasse. I tillegg kommer et fremforhandlet kronetillegg for leger.

Tiltredelse: Snarlig, etter avtale

Søknadsfrist: 7. november 2016

 Attester og vitnemål medbringes til et evt. intervju.

Søknad: Lege i spesialisering søknadsfrist 7. november

Søknad

 • Personalia


 • ———————————————-
 • Vennligst oppgi utdannelse og jobberfaring

 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • ———————————————-
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • ———————————————-Innlegget Lege i spesialisering, midlertidig stilling for ett år dukket først opp på STAMI.

Kategorier
Informasjon fra STAMI Nyheter relatert til Helse, Miljø og sikkerhet Ukategorisert

Statens arbeidsmiljøinstitutt søker etter en engasjert lege til midlertidig stilling ved avdeling for arbeidsmedisin og epidemiologi. Stillingen er en utdanningsstilling for lege i spesialisering (LIS) i arbeidsmedisin.

Innlegget Lege i spesialisering, midlertidig stilling for ett år dukket først opp på STAMI.

STAMI

Avdelingen har som oppgave å kartlegge sammen­henger mellom arbeidsmiljø og helseforhold hos enkeltpersoner, i virksomheter og bransjer, samt i befolkningen. I tillegg til poliklinisk utredning, informasjon, veiledning og undervisning, er avdelingen engasjert i epidemiologisk forskning innenfor arbeidsmiljøområdet. Avdelingen har også rådgivningsfunksjon overfor bedriftshelsetjenester og koordineringsfunksjon for landets arbeidsmedisinske sykehusavdelinger.

Legen som vi ansetter, vil involveres i utredning av pasienter henvist til avdelingen med mistanke om arbeidsrelatert sykdom. Videre vil legen delta i avdelingens øvrige arbeid, bl.a. med å besvare henvendelser, under veiledning, om problemstillinger innenfor det arbeidsmedisinske feltet. Det vil dessuten bli mulig å delta i avdelingens aktiviteter vedrørende arbeidslivs- og forvaltningsstøtte, samt forskningsaktivitet innenfor det arbeidsmedisinske fagfeltet.

Vi søker en person med følgende kvalifikasjoner:

 • Autorisasjon som lege
 • Interesse for arbeidsmedisin
 • Interesse for og erfaring fra prosjektarbeid, forskning og/eller publisering vil bli vektlagt
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi søker en nøyaktig, systematisk og pliktoppfyllende person som er samarbeidsvillig og serviceinnstilt.

Vi tilbyr selvstendige, varierte og trivelige arbeidsoppgaver i et hyggelig, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø.

Stillingen er en 100 % stilling med midlertidig ansettelse for ett år og mulighet til forlengelse. Stillingen vil bli lønnet som underordnet lege, stillingskode 0781, i lønnsspennet kr 462.000,- til kr 503.800,-, avhengig av utdanning og kvalifikasjoner, og med 2% innskudd til Statens pensjonskasse. I tillegg kommer et fremforhandlet kronetillegg for leger.

Tiltredelse: Snarlig, etter avtale

Søknadsfrist: 7. november 2016

 Attester og vitnemål medbringes til et evt. intervju.

Søknad: Lege i spesialisering søknadsfrist 7. november

Søknad

 • Personalia


 • ———————————————-
 • Vennligst oppgi utdannelse og jobberfaring

 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • ———————————————-
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • ———————————————-Innlegget Lege i spesialisering, midlertidig stilling for ett år dukket først opp på STAMI.