Kategorier

Avdelingen har som oppgave å kartlegge sammen­henger mellom arbeidsmiljø og helseforhold hos enkeltpersoner, i virksomheter og bransjer, samt i befolkningen. I tillegg til poliklinisk utredning, informasjon, veiledning og undervisning, er avdelingen engasjert i epidemiologisk forskning innenfor arbeidsmiljøområdet. Avdelingen har også rådgivningsfunksjon overfor bedriftshelsetjenester og koordineringsfunksjon for landets arbeidsmedisinske sykehusavdelinger.

Legen som vi ansetter, vil involveres i utredning av pasienter henvist til avdelingen med mistanke om arbeidsrelatert sykdom. Videre vil legen delta i avdelingens øvrige arbeid, bl.a. med å besvare henvendelser, under veiledning, om problemstillinger innenfor det arbeidsmedisinske feltet. Det vil dessuten bli mulig å delta i avdelingens aktiviteter vedrørende arbeidslivs- og forvaltningsstøtte, samt forskningsaktivitet innenfor det arbeidsmedisinske fagfeltet.

Vi søker en person med følgende kvalifikasjoner:

 • Autorisasjon som lege
 • Interesse for arbeidsmedisin
 • Interesse for og erfaring fra prosjektarbeid, forskning og/eller publisering vil bli vektlagt
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi søker en nøyaktig, systematisk og pliktoppfyllende person som er samarbeidsvillig og serviceinnstilt.

Vi tilbyr selvstendige, varierte og trivelige arbeidsoppgaver i et hyggelig, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø.

Stillingen er en 100 % stilling med midlertidig ansettelse for ett år og mulighet til forlengelse. Stillingen vil bli lønnet som underordnet lege, stillingskode 0781, i lønnsspennet kr 462.000,- til kr 503.800,-, avhengig av utdanning og kvalifikasjoner, og med 2% innskudd til Statens pensjonskasse. I tillegg kommer et fremforhandlet kronetillegg for leger.

Tiltredelse: Snarlig, etter avtale

Søknadsfrist: 7. november 2016

 Attester og vitnemål medbringes til et evt. intervju.

Søknad: Lege i spesialisering søknadsfrist 7. november

Søknad

 • Personalia


 • ———————————————-
 • Vennligst oppgi utdannelse og jobberfaring

 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • ———————————————-
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • ———————————————-Innlegget Lege i spesialisering, midlertidig stilling for ett år dukket først opp på STAMI.

Kategorier

Avdelingen har som oppgave å kartlegge sammen­henger mellom arbeidsmiljø og helseforhold hos enkeltpersoner, i virksomheter og bransjer, samt i befolkningen. I tillegg til poliklinisk utredning, informasjon, veiledning og undervisning, er avdelingen engasjert i epidemiologisk forskning innenfor arbeidsmiljøområdet. Avdelingen har også rådgivningsfunksjon overfor bedriftshelsetjenester og koordineringsfunksjon for landets arbeidsmedisinske sykehusavdelinger.

Legen som vi ansetter, vil involveres i utredning av pasienter henvist til avdelingen med mistanke om arbeidsrelatert sykdom. Videre vil legen delta i avdelingens øvrige arbeid, bl.a. med å besvare henvendelser, under veiledning, om problemstillinger innenfor det arbeidsmedisinske feltet. Det vil dessuten bli mulig å delta i avdelingens aktiviteter vedrørende arbeidslivs- og forvaltningsstøtte, samt forskningsaktivitet innenfor det arbeidsmedisinske fagfeltet.

Vi søker en person med følgende kvalifikasjoner:

 • Autorisasjon som lege
 • Interesse for arbeidsmedisin
 • Interesse for og erfaring fra prosjektarbeid, forskning og/eller publisering vil bli vektlagt
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi søker en nøyaktig, systematisk og pliktoppfyllende person som er samarbeidsvillig og serviceinnstilt.

Vi tilbyr selvstendige, varierte og trivelige arbeidsoppgaver i et hyggelig, uformelt og inkluderende arbeidsmiljø.

Stillingen er en 100 % stilling med midlertidig ansettelse for ett år og mulighet til forlengelse. Stillingen vil bli lønnet som underordnet lege, stillingskode 0781, i lønnsspennet kr 462.000,- til kr 503.800,-, avhengig av utdanning og kvalifikasjoner, og med 2% innskudd til Statens pensjonskasse. I tillegg kommer et fremforhandlet kronetillegg for leger.

Tiltredelse: Snarlig, etter avtale

Søknadsfrist: 7. november 2016

 Attester og vitnemål medbringes til et evt. intervju.

Søknad: Lege i spesialisering søknadsfrist 7. november

Søknad

 • Personalia


 • ———————————————-
 • Vennligst oppgi utdannelse og jobberfaring

 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • FraTilUtdanningsinstitusjon 
  Legg til en rad
 • ———————————————-
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • FraTilArbeidsgiver 
  Legg til en rad
 • ———————————————-Innlegget Lege i spesialisering, midlertidig stilling for ett år dukket først opp på STAMI.