Kategorier
Nyheter relatert til Helse, Miljø og sikkerhet

Tåler huset ditt å stå ute?  Klimaendringene øker belastningene på boligene og kan redusere levetiden med mange år.  Klima- og miljøminister Vidar Helgesen og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner lanserer informasjonskampanjen Sjekkhuset.no og inviterer til klimasjekk av hus og hage på Tåsen i Oslo.  Tømrer gir råd om hva du bør sjekke og fikse i huset, og anleggsgartner viser…

Tåler huset ditt å stå ute?  Klimaendringene øker belastningene på boligene og kan redusere levetiden med mange år.  Klima- og miljøminister Vidar Helgesen og kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner lanserer informasjonskampanjen Sjekkhuset.no og inviterer til klimasjekk av hus og hage på Tåsen i Oslo.  Tømrer gir råd om hva du bør sjekke og fikse i huset, og anleggsgartner viser...