Kategorier
Nyheter relatert til Helse, Miljø og sikkerhet

Utslippsfrie, selvkjørende biler som lades på veien og som vi bestiller og deler på. Bygg som leverer strøm tilbake til strømnettet, og produkter som er resirkulert og laget med minimal forbruk av energi. Og kanskje kommer posten med droner? Klimagassutslippene i Norge skal ned fra 10 tonn per nordmann per år til mellom ett og to tonn i 2050. Mye blir annerledes. Her kan du se mer om hvordan de…

Siste nyheter

Utslippsfrie, selvkjørende biler som lades på veien og som vi bestiller og deler på. Bygg som leverer strøm tilbake til strømnettet, og produkter som er resirkulert og laget med minimal forbruk av energi. Og kanskje kommer posten med droner? Klimagassutslippene i Norge skal ned fra 10 tonn per nordmann per år til mellom ett og to tonn i 2050. Mye blir annerledes. Her kan du se mer om hvordan de…